Skip to main content

Botanica

På Botanica bor man härligt omgiven av grönskande kokospalmer, vilket ger känslan av att befinna sig i en botanisk trädgård. Området ligger ca 1,5 km från stranden och havet.

På området finns en stor gemensam pool och gemensamma ytor med bland annat reception, gym och bibliotek.

Van Ravi

VanRavi är ett av våra strandnära boenden, med endast 150 meter till havet. Här kan du bo i villorna på VanRavi Villas I och II,  eller i någon av lägenheterna på VanRavi Residence.

På såväl villaområdena och lägenhetskomplexet, finns det stora gemensamma pooler, bemannad reception och gym. Restauranger och affärer finns i närheten.

Blue Marine

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Villa Waree

Villa Waree utgör ett perfekt, harmoniskt boende i samklang med omgivningen. Området har rymliga villor med öppen planlösning, belägna vid den rofyllda privata stranden, är det ett alldeles unikt erbjudande som borgar för ett avslappnat och njutningsfullt boende.

Mars Residence

Mars Residence är ett exklusivt villaområde, beläget endast 200 meter från havet. Här finns 14 villor av hög kvalitet, smakfullt placerade runt en stor och vacker pool. På området finns två olika villamodeller att välja på – Mars och Mars Plus.

Mars Residence sköts av ett serviceteam, som ser till att området alltid är lika välskött. Området har ett attraktivt läge, nära den långa vita sandstranden i fiskebyn Huay Yang. Butiker och restauranger finns på gångavstånd.

Villa Maris

Villa Maris utgör ett perfekt, harmoniskt boende i samklang med omgivningen. Området har rymliga villor med öppen planlösning, belägna vid den rofyllda privata stranden. På området finns dessutom 2 härliga pooler.